SAFE HOUSE

ikvall ska jag pa bio premiar... safe house tror ja den hette, sag trailern oc det ser ut att vara min typ av film...
sa det ska bli so fun... bio borjar 12.55, fett sent men vi ska aka nu. puss och kram kiss xoxo Paulina

..


..


LIVE YOUR BEST LIFE

Hej!!! Detta ar jag idag! Har nyss kommit hem fran traningen sa javla skont, idag kordes det verkligen hart. Och nu ska jag aka ivag pa lite missions...har mycket som hander nu ska tas tag i....kul...eller inte?
puss xoxo Paulina

GOODMORNING

heeej! Imorse hann jag ga ut pa en prommenad med cash sa himla skont!!!! Bade jag och Cash alskar att vara ute i solen.... vill bara att solen ska bli lite lite starkare sa jag borja sola och bli brun och fresh igen.
Have a beautiful day!!!
xoxo Paulina

MONDAY

Hello everybody. Nu ar det mandag igen och idag har jag varit i skolan och blivit smart sedan akte jag och min kille och shoppade lite. Sen har vi bara myst hemma och jag har legat och kollat pa massa debatt program pa svtplay.se. Tycker att det ar javligt intressant och roligt idag pratades det om hur vi handskar att barn ska bli modeller. Och om det blir det sa kan det fa dalig sjalvkansla osv, men jag tycker iallafall att det Sverige gor ar INGENTING jamfor med andra lander som ex USA, och saklart barn ska vara barn men om det blir modeller SO WHAT... bara en rolig grej for barn tycker och allt har med foraldrarna och uppvaxt att gora.... och detta diet-krig....ha ha ha ni maste titta:

avsnittet kan ni se har:
http://svtplay.se/v/2681935/debatt/del_1_av_18?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2698433/sb,p104688,1,f,-1
Nu ska jag sova Puss&Godnatt
detta ar jag idag... har inte mitt har blivit lite langre????

love pals

heeey jag gillar verkligen inte kyla, men det anda som jag faktiskt gillar med kyla ar min palsmossa, den e sa skooon och gor sa att plotsligt inte ar kallt langre :)
men nu ar det inte kallt langre i houston idag hade jag jeans och t-shit...sa vi gar mot varmare tider..
xoxo paulina

RSS 2.0