KISS KISS

life is good .

MIAMI 10 MARS

Jag kom pa en sak idag att jag kommer att bli gammal fort. For i det tempot jag lever mitt liv just nu ar fan inte halsosamt. Jag kommer snart att bryta ihop, fan va tur att det ar helg snart sa jag kan relax.
Men om mindre an tre veckor ar det springbreak och da drar jag till MIAMI. Kommer bli helt fucking crazy!!Bokade min biljett igar. 10 mars drar jag.... very very great .  



END.


BRITTNY's BIRTHDAY

Jag som aldrig gar ut(langre) gick ut for att fira min kompis Brittnys fodelsdag hade faktiskt roligt. Hon hade hyrt limmo och fixat bord uppe pa en platta typ och det var skitkul. Klubben spelade bra musik och jag traffade folk fran skolan och sa, sa det var kul men det var inte lika kul att ga upp kl 7 morgonen efter hehe, men what to do.
Grattis min fina alskling!

15 JULI


GO BRITTNY ITS YOUR BIRTHDAY

japp ikvall ska jag fira min kompis Brittny som fyller ar det ska bli kul, men egentligen FOR trott, skolan och traningen dodar mig och det ar bara tisdag. Ska se till att komma hem tidigt for annars kommer jag do imorgon nar jag har tva traningar plus skola, vilket jag redan kommer gora sa whatever. Jag ar ung sa vafan, jag som brukar vara proffs pa att vara vaken? Vad hande?????? borjar jag bli gammal och trakig kanske...
nej sa kan det inte vara det maste vara natt annat. Ha en bra dag people. Kiss kiss

HAPPY V DAY

Min alla hjartansdag var inte sa glassig som man kanske onskade... Var i skolan hela morgonen, akte till traningen sprang 400 ringar sprang sa fort/mycket sa att jag spydde, det ar da nar man star dar vid papperskorgen man undrar, varfor man egentligen haller pa med det har?
Hann med en 3 ratters lunch med Ashely min van, skippade dock desserten hehe innan det var dags att dra tbx till skolan igen och jag fick ett bra nyhet, istallet for att ha prov pa 6 kapitel ska vi ha ett stor hemprov som vi har 2 veckor pa oss att gora, bra deal teacher.
Akte till malet och shoppade lite till mig sjalv, for att ge lite karlek till mig sjalv.
Nu ar klockan 10 och jag ska sova, detta liv jag lever kommer gora mig gammal fort, behover mycket somn.
Puss och kram alla dar hemma.




SOMETHING


SUNDAY GIRLS

Idag akte vi och kakade krafter ute i solen med tjejerna. MYS! Nu ska vi lagga oss i solen ett tag och prata lite skit. Sen ikvall blir det plugg och laggdags i tid for imorgon ar det skola klockan 8.
Gah vad jag njuter av mitt liv just nu, i love my life. Har manga bra manniskor omkring mig som ger mig saaaa bra energi. Hoppas ni ar lika lyckliga som jag ar! LOVE YALL....
Jen and Sunshine!!!
gottans...
my love my everything...
Jag och Xinda.....

REGGIE BUSH

Idag pa traning fragade min kompis mig hur min dromkille ser ut...... hm lat mig tanka sen kom jag pa, det ar inte ens ett svart val... Reggie fucking Bush.... han har allt och lite till...titta bara och njut..

ONSDAG

Idag ar jag helt slut, skolan och traningarna tar dod pa mig men jag gillar det, tiden gar sa fort, jag vet ej om det ar bra eller daligt men det ar alltid nagot. Vissa dagar mar man daligt och far panik for jag vill sa mycket med mitt liv och jag vill att allt ska handa nu och ibland kanner jag att jag ar en forlorad sjal som inte vet vad jag vill och om jag gor ratt besult, nar det galler framtid, manniskor i ens omgiving och livet man valt att leva. Andra dagar kanner jag mig som "im the only girl in world" som Rihanna sjunger. Att jag got it all.. fast aven hur mycket jag kanner sa kanner jag mig oftast tom och min sjal vill alltid ha nagot mer.. kanske darfor det har gatt sa bra for mig anda?
Men det kan alltid bli battre, fyfan vad jag ska kora nu, manga saker de senaste aren har distraherat mig, det har med att bli vuxen, ta ansvar, vara snygg, vara this vara that men nu kanner jag fuck that...... nu ska jag visa folk WHO IAM... foreal..... vagen tillbaka till toppen dar jag hor hemma...
inget kan stoppa mig nu.......
sov gott en ny dag imorgon med nya tag puss


BRUM BRUM

Ja da sitter man har i skolan,vantar pa att jag ska fa mina papper sa jag kan ta driver licens. Jag vill ta det nu,nu,nu. Har ovningskort ett bra tag nu sa nu ar det fan dags kan man tycka.. Det ar roligt och latt att kora bil har som att kora dom radiostyrda bilarna pa grona lund, gasa och bromsa. hehe inte riktigt men nastan. Ska boka tid for lektioner nu i veckan ska bara hitta en bra korskola.
Ikvall blir det dags for dagens andra traning. Ha det bra alla dar hemma, nar jag far igang min kamera blir det bilder igen men problemet just nu ar att: jag hittar inte laddaren....
Puss puss alla hemma



har har ni min drom bil som en dag ska bli min, hehe

FOREVER

Manga tankar snurrar runt i mitt huvud just nu... Vet inte riktigt vad det ar men det ar nagot... Kom och tanka pa vad manniskor egentligen betyder for en..och vilka som inte.
Men jag vet att det finns nagra dar ute som alskar mig for den jag ar vad som an kommer att handa och dom kommer jag att gora allt for, for jag ar inte alltid varldens basta van det kan jag erkanna jag ar helt okej sa nu ska det bli andring. puss och kram fran mig och lilla cash 
ps mina huvud snurrar inte bara pga av dessa tankar utan mitt huvud snurrar ocksa pga av min tjocka fashionbok har prov pa 8 kapitel till nasta mandag ar det bara jag som kanner stressen?????

HOUSEWIFE

den har tjejen vet hur man gor det. Trott pa ata knackebrod och avokado.
Kom hit och laga lite mat till mig alskling.. Den som gifter sig med denna tjej kommer fa ett bra och lyckligt liv, im just saying..

SAMIA 21

grattis min alskling pa 21 ars dagen. Break it down (som vi sager) hehe. Love you baby

IBLAND SAKNAR MAN

nagon som forstar an som dessa tva anglarna..

KALLT

dagens fraga ar, vart fan tog sommaren vagen?

TRANING

Traning och tavling for mig skittaggad just nu. Det ar sa roligt sa roligt. Dallas i helgen och 400 meter och 4x400m.
kiss kiss

INSPIRATION

Jag vill gora en photoshoot i detta temat. mycket sexigt tycker jag..

COUNTY

I helgen akte vi till en ranch med massa hastar for att fira min kompis fodelsedag. Det tog 4 timmar dit.
Jag gillar verkligen inte landet, folk sager att det att det ar sa fint dar men for mig ar det inget WOW for jag hatar landet hehe, det anda roliga var att rida hastar, var lange sen jag gjorde det men ar man uppvaxt pa landet sa har man sina skills.
och har har vi en uppstoppad bjorn ...
japp det ar sa vi ska leva...
japp och sahar klar vi oss pa landet ...
Puss och hej

RSS 2.0