TIME FOR COSTUMES

Snart ar det dags for halloween och vet inte vad jag ska kla ut mig till. Ska vara nagot sexigt iallafall for det ar den anda dagen pa aret du kan va valdigt sexy utan att nagot judge you haha. sa nagon som har nagot forslag? Dessa tva kostymer hade jag forra aret och jag gillade dom valdigt mycket. Far se vad jag kan hitta pa iar, men im excited!!!!!!!!!




IM SO SORRY

Hej jag ar verkligen dalig pa att hora av mig till allt och alla. Men det ar lite svart nar min dator och mitt internet alltid ska fucka. Men det kommer bli battre ska forsoka fixa allt till nasta vecka. Da ar det halloween vecka, ska bli sa kul det var darfor jag tog de lite lungt den har veckan hehe.
Men kom nyss fran traningen sa ska hoppa in i dushen sen aka till malet.
Ha en fin sondag alla. puss

MY BABYGIRL



Xinda jag ar sa glad att jag traffat denna tjej. Hon har precis allt det dar jag alltid kannts fattats hos mina vanner. Jag sager inte att mina vanner ar daliga, dom ar varldens basta pa sina olika satt.
Men hon ar lik mig, jattelik vi gillar exakt samma saker och ar lika crazy bada tva. Vi ska bli roomates nasta ar.
Xinda + me = DUBBEL TRUBBLE
ha ha ha ha! Ja vi far se hur detta gar men i fucking love her mucho mucho mucho

TE AMO 

CONECTION IS LOST



Jag har inte haft internet for nagra dagar nu men jag lever och allt ar bra med mig, mar sa bra har, trivs verkligen! 
I lordags sa gjorde jag en fashion show med min alskade Xinda for en fransk butik med dess marken. Men det var skitkul vi fick massor av klader. Xinda har gjort massor av modell jobb sa detta var mitt forsta vilket var skitroligt.
Bra avslutning pa fashionweek. Ska fixa fram bilder fran fotografen senare sa ni far se how we worked that catwalk!
Igar hade vi myskvall och Xinda gjorde portugisisk mat till mig, supergott.



nu ligger vi vid poolen och steker och svettas, sa nu blir det ett dopp i poolen. Hoppas allt ar bra med er dar hemma.
Love Paulina

THURSDAY RIGHT



Ja jag borjar blanda ihop dagarna nu det ar mycket som ska goras. Imorse nar jag vaknade visste jag fan inte vart jag var nagonstans men jag var hemma har vilken tur va :) Som jag skrev tidigare sa skulle jag ga pa fashion week idag ocksa men jag orkade fan inte, utan somn sen skola traning sen tillbaka till skolan igen for att fixa nagra himla papper.
Sa nu sitter jag och Chinda hemma hos hemma efter en lang nap i soffan och fundrar pa vad vi ska gora ikvall, vi ar hungriga sa det blir val att ga ut och ata, vi kan sakert hitta nagra som vill bjuda ut oss ha ha ha ja det ar sa vi rullar nu!
Ha en bra kvall allesammans. Godnatt Amerika och Godmorgon Sverige!

FASHION WEEK DAY 2

fyfan vilken rolig kvall! massa fina klader och manga nya bra kontakter, sant ar ju alltid bra att ha!








manliga modellerna! vad tycks?


mina fina vanner!






en badass designer



har har vi mickel brown, en riktig snygging men han ar tyvarr upptagen tjejer han ar tillsammans med min kara van Celeste.



innan fashion showen pa red carpet




de sista bilderna ar fran afterpartyt! mycket mycket rolig natt!
Idag har jag varit i skolan och tranat och ikvall sa ska Celeste ga pa catwalken, sa jag ska dit och kolla den blir det sangen bums for gud va trott jag ar! Men alla manniskor omkring mig ger mig good energy sa det ar inte sa farligt hehe. Nu blir det en nap vid poolen innan det ar dags for mig att gora mig redo!
Love Paulina





FINA NAGLAR




imorse fick jag mina naglar fixade av en snall kines. Jag har fixat mina naglar hos manga olika nagel tjejer och jag maste saga att efter alla dessa ar sa ar kinserna helt klart bast!



sen efter traningen sa lag jag och tog det lungt vid poolen och det har var min view! hur harligt har man det inte da!
Nu ar det redo att get dressed for impress for ikvall ar det a BIG NIGHT :)




FASHION WEEK DAY 1

Jag och Celeste akte pa fashion weeks forsta dag hon hade fixat mycket bra platser at oss och vip biljetter sant gillar vi!! 




paparazi innan vi skulle ga in hehe




final walk for la rose



denna klanning gillade jag valdigt mycket sa var tvungen att fota den



final walk for visning nummer 2



jag och celeste efter visningen sen bar det av till mingel i vip rummet mycket trevligt:)
det var gardagen de och idag blir det nya roliga visningar och idag ska min alskling chinda med sa da blir det alltid extra galet!

MESSY ME

Igar var det forsta dagen pa fashionweek vilket var hur coolt som helst. Men jag har tappat bort min sladd till kameran men bilderna kommer snart.
Nu blir traning och fixa naglarna och hoppas att jag hinner fa nan timmes sol innan det ar dags igen att gora sig redo for dag 2, och idag ar det dags for en kill show ocksa och jag har hort att det kommer bli naket hehe na men det ar ju kladerna jag ska kolla pa och inte killarna, eller? 
Ha ha! vi hors sen! Love Paulina



idag ar en av showerna klader fran chole och jag gillar dom kladerna sa det ska bli mycket intressant!

KOP ROSA BANDET

Hej! Ni som kanner mig vet att nar jag var 13 ar hande det nagot mycket tragiskt i mitt liv men ocksa nagot som gjorde mig stark. Nar jag var 13 ar forlorade jag min mamma. Det var precis som pa tv allt bara forsvann. Min mamma och var pa dagen 40 ar lamnade efter sig en villa i Tyreso, halva sitt liv kvar att leva, sitt jobb, slaktingar och tva dottrar i spillror.
Och allt jag tankte var, vad ska jag gora? hur ska jag klara mig? Hur hanterar man egentligen allt nar ens mamma dor nar man bara ar 13 ar?

Det tog flera ar innan jag ens kunde prata om min mamma med andra och hora ordet mamma utan att brista ihop. Min mamma sa alltid att hon var stark att hon skulle bli frisk men det skulle bara ta ett tag. Tiden gick och ibland slog tanken mig att hon var sjuk men inget mer vara liv var precis som vanligt.

Tills hon borjade ga pa cellgifter och stralbehandlingar, da hon tappade haret, ogonfransarna och ogonbrynen men det finns ju jattefina peruker sa allt flot pa som vanligt.
Jag minns stark en dag nar hon kom hem och sa att cansern var borta men det var bara en illution. Canser ar som en blomma ar den godartad sa vissnar den men ar den elakartad som i min mammas fall sa sprider den sig till resten av kroppen.

Darfor hoppas jag att alla ni dar ute gar och koper rosa bandet och skanker pengar till canserfonden for att hjalpa andra. For det kan vara din mamma, din syster, din kusin, din mormor, din kompis, din granne, nagon i samma hus som dig eller rent av DU. Fragan ar inte vem som far det utan att alla hjalper till. Det spelar ingen roll hur mycket du skanker eller hur manga band du koper bara att du gor det. For att varje ar dor 1500 kvinnor i sverige vilket betyder att nagon dor var sjatte timme.
Och inte nog med det sa for 7000 kvinnor beskedet att de har brostcanser varje ar vilket ar 18 stycken varje dag.
Det ar viktigt att mycket pengar gar till forskning sa vi kan forsta varfor brostcanser uppstar och hur man kan anpassa behandlingen till varje enskild individ for brostcanser ar faktiskt en sjukdom som vi inte har nagot botemedel emot.

Och inte nog med det sa ar det arfligt sa jag sager inte detta for min egen skull utan for att jag tycker alla har ratt till ett langt och lyckligt liv och ingen i framtiden ska genomga en uppvaxt utan en mamma.

Ingen kan gora allt men alla kan gora natt, sa ivag och kop rosa bandet NU!
Karlek


I WANT FOOD

Nu ar det mandag, igar kommer jag inte ens ihag vad jag gjorde, eller ja jag gjorde det vanliga eller jag uppdaterade ju, haha jag vet ju fan inte ens vilken dag det ar. Nyss fragade min kompis om jag var bra pa steka lok, jag svarade ja, (hittade pa saklart) sa jag rakade branna hela skiten, sa nu sitter jag har i stallet och vantar , IM HUNGRY! Men nu ar det visst klart sa vi hors senare. Puss och kram


WEEKEND

Igarkvall akte jag och min kara till hennes kusin och dom bjod pa african food mycket gott eftersom jag inte hade hunnit ata pa hela dagen. De hade gjort soppa till mig ifall jag inte skulle gilla maten, men halla jag ar ju fan halvsvart eller inte rikitgt men nastan hehe





och idag ar det sondag sa jag vaknade upp och akte till traningen, bara distans idag. Nu ska jag och Chinda ivag och kaka lunch pa natt thaistalle.
ha en fin sondag allihopa. Love Paulina




ONE NIGHT OUT

igar hade vi sa javla kul. vi hade vip bord med hur mkt dricka som helst fast jag dricker ju bara redbull sa egentligen spelar de ju ingen roll for mig hehe. Sen var det sjukt bra musik sa vi dansade all night long kom hem vid 6 for klubbarna stanger aldrig har det finns alltid nagot nytt stalle att ga till, bra eller daligt? jag vet inte.






denna blonda tjej som vi hanger runt med hon ar playboy modell, jag blir avis pa hennes kropp valdigt ofta.

ja men nu ska jag ta tag i dagen och fixa lite saker, det kanske ar dags att ta sig hem till mitt crib har varit med chinda nu i typ 3 dagar i strack men vad gor det nar man har roligt. puss och kram

BEAUTIFUL DAY

idag akte vi och at lunch vid poolen och njot av solen pa ett riktigt fint hotell, dar vi blev behandlade som prinsessor. Folk oppnarna for dig och serverar dig allt du vill ha. Jag gillar att bli upppassad det hander inte hemma i sverige dar slangerna dom dorrarna i ansiktet pa dig istallet hehe

my crazy girl



enjoy the sunshine




good food


inge bra mat men ibland maste man unna sig lite hehe



sen avslutade vi dagen pa forever 21, det storsta jag nagonsin sett och jag fick med mig massa fina saker hem. Vi var helt doda nar vi kom hem efter flera timmar dar inne men nu ska vi gora oss i ordning for ikvall ar det party!!!

MAN BARA DOR






sa soooot. eller vad tycker ni? borde jag skaffa en liten bebis jag ocksa?

CHRISTIAN DIOR



idag shoppade jag pa dior, och kan gissa vad det var jag kopte? hmm



i en fin liten box hittar man denna grej



nu borde man se vad det ar jag kopt och de ja kopt ar..



fucking nice sunglasses........



sa nu ar jag redo for stek yey. nu ska jag ivag och ata frulle vid poolen. puss


HEJ ALLIHOPA

Fyfan vilken skon dag jag har haft efter traningen akte vi och spelade basket sen sa stekte vi vid poolen.
Nu sitter jag ute pa ballkongen fortfarande i bikini och klockan ar 9 pa kvallen med utsikt over downtown. Dricker jouise och ater choklad vantar pa att Chinda ska komma hem som har sen klass. Chinda tycker att jag har sa fina lappar sa istallet for Paulina kallar hon mig for Angelina, hehe sa sot. Nu ska jag nog ta en dusch och sen far vi vad som hander. Ha det sa bra sa lange. Love from me.  
 










BROWNIE



jag borjar fa jattefin farg nu, det ar sa skont att vara brun, mycket hellre det an snuskigt vit. nu lagar jag och van Chinda mat eller hon lagar och jag tittar pa och bloggar lite istallet att laga mat ar ju sa javla trakigt hehe

WENSDAY

1 vecka i the states idag och det kanns bra, mycket bra. Har nog hittat my place dar jag skulle kunna bo leva och do hehe. Har finns allt det dar som jag alltid drommer om. Jag har nog ett ganska bra liv trots allt har jag kommit fram till under dessa dagar.
Ska fa igang min nya kamera sa ska ni fa massa bilder ni maste ju fa se mitt crib ocksa. Men an sa lange far ni noja er med iphone det ar ju inte sa pjokigt det heller for kolla hur bra jag har det.
hur har ni det dar hemma?
puss 

BORING

jag vet min blogg ar skitrakig, det innehaller fan ingenting intressant. men snart sa kommer det bli battre, mycket battre for den som vantar pa nagot gott vantar aldrig for lange. puss

IM IN TOWN

Ja sa bor man mitt i stan jag maste saga att det kanns ganska bra. Den anda nackdelen ar att man inte far ga sjalv har pa kvallstid for det ar farligt. Borjar fa rutin morgon traning (pa dagarna ar det for varmt) sen hanger man vid poolen och steker jag har redan brant min nos. Har hittat det coolaste shoppingcentet in my life. Dom har alla marken dar, da menar jag ALLA. Jag kunde inte andas nar jag kom in.
Min Jetlag har inte gatt over jag vaknar 7 och dor av trotthet kl 11 jag som brukar kunna vara vaken hur lange som helst.
Men nu har jag lart kanna nagra pa ett cafe dar jag kommer och far kaffe varje dag, det var kanske det som saknades KOFFINET.
Imorgon ska det goras lite nytta ska aven kolla in gymmet. Saknar min pappa jattemycket och min lilla prinssessa, och alla ni andra ocksa ni vet vilka ni ar.
Nu ska jag duscha och testa om dessa telefonkort funkar som jag lyckas inforskaffa funkar. Ha en bra sondagskvall. Love love love paulina


JAG LEVER

Hej. Jag ville bara saga att jag lever och allt ar bra och skont. Var vid poolen nyss och det ar 35 grader ute. min telefon funkar inte, och jag glomde bade kamera och data sladden hemma, inte inte bra paulina.
Langar tills Alex kommer hit fran Angola sa att jag inte behover kanna mig sa ensam, vilket jag gor just nu. Men snart blir det kart aterbesok pa walmart, som om jag langtat. Bilder och sant kommer nar jag fatt mer ordning.
Ordning i mitt liv.
Love Paulina

RSS 2.0