GOTT NYTT AR

Nytt ar nya forutsattningar. Jag maste saga att jag mar sa bra i mig sjalv just nu och med mitt liv och ser fram emot kommande aret tror det kommer bli mycket spannande for jag har sa mycket pa G.
Men nu blir forst hem till min alskade jeffe sen ut :)
LOVE PAULINA

HOME OCH MERRY CHRISTMAS

Nu ar man hemma igen och fyfan va kallt det ar. Inte okej!!!!!!
Langtar tillbaks till H-Town redan!
Har ar allt bara samma vanliga darfor jag gjorde bilden svartvit for det ar mitt mode. Men saklart ar det kul att traffa alla igen :)
Puss
GOD JUL FRAN MIG TILL ER

3 dagar till hemgang

Ja snart aker man hem till kylskapet. Samia berattade till mig att hon redan var trott pa landet ha ha ha. Ja vi far se hur det gar. Jag njuter av varmen en sista stund.
Imorgon blir det christmans shopping. sov gott alla

FUCK YOU

haters!!!!!!!

PITBULL

Jag och min kara van Brittny gick for att kolla pa Pitbull med DMAN ESCOBAR. Han hade fixat bra at oss sa vi fick sitta i lougen och ata middag under konsaren vilket var nice.
Vi hade skitkul och Pitbull var tung.
Bra torsdagskvall!

NYA MODET

Visste ni att det ar snyggt att svettas!!!!!!!!! Det ar det nya modet har borta!!!!!!!

WORK IT OUT

Ja da har man 1 vecka kvar i USA innan man far komma hem och mysa med alla i snon. Bade Samia och Fatima aker hem idag. Men jag stannar for har saker som ska gora. Har ett sista engelska test pa torsdag, sen tva eventuella fotograferingar pa torsdag och pa sondag, sen maste man ju satta igang och handla julklappar forfan.
Men forst blir det workout. Puss och Kram

MISS MY GIRLS

Men vet ni vad det basta ar? Om 1 vecka syns vi! Da ar det Kallan och da blir det " fucka ur" som dessa tjejer hade sagt. Ha ha ha.
Jag alskar er mina fina flickor!

BECAUSE

Just because you dont see or talk to a person everyday doesnt mean their place in your life has changed ...




SAKNAR

Ikvall har jag en san kvall som jag saknar min boo hemma i Sverige. Jag gillar han sa mycket sa mycket. Det kanns jobbigt att gilla nan sa langt borta men jag har aldrig kant sahar starkt forut sa det kanns vart det.
Han ar den basta.
Massa pussar fran mig till dig godnatt

LUCIA

Glad Lucia. Jag vill ocksa vara hemma och fira Lucia, jag gillar traditioner men samtidigt ger dom mig panik sa det kanske ar bra att jag bara stannar har. Hehe
Idag ska jag forbi skolan en sista gang och fixa mitt i20 och sen ska jag nog ligga vid poolen och sola lite sa man blir brun nar man kommer hem, for det har blivit lite daligt med sant pa sista tiden.
Kanske tar mig en jogging runda for vill u be in shape aven fast traningarna ar slut.
ha en bra monday, loooove


MIAMI BEACH



MY LIFE IS POPPING

Det kanns som att jag har time of my life just nu. Det blir andrade planer kommer till Sverige den 23 dje for har saker att fixa har i H-TOWN. Alskar denna staden. Nar Drake pratar sa bra om denna stad har jag aldrig riktigt forstatt mig pa vad han menar forens nu. This is the SHIT!
Idag har jag en Fashion Show i Downtown, Drakes promoter ar ansvarig for allt och det ska bli saaaa kul!!
Saknar min babygirl, SAMI men vi ses ju snart hemma i snon. Byta ut flippflopp mot Uggs...... Inte skont men what to do.
Hoppas allt ar bra dar hemma i SWE. See yall soon. Kisses

SWEDEN

Jag kommer hem till Sverige och kylan den 15 onde, da blire fest. Jag langtar inte sa mycket hem bara lite efter manniskorna dar.
Sa snart ses vi, wooho. puss

HAR LIGGER VI OCH MYSER



jag och min lilla alskling hehe :)

RSS 2.0