Texas..Florida..Florida..Texas

Jag har fattat ett beslut eller jag har inte riktigt bestamt mig an. Vafan ska jag gora? Texas, Florida, Texas, Sverige? Nej nej det dar med Sverige far vi nog utesluta. Jag gillar Texas men ibland inte. Men sa ar det val med allt. Men jag har ju kommit pa att vad man gor och hur bra allting an ar sa kommer vi alltid att se brister vilja fylla tom rummen som vi ser. Problemet med en tjej som mig ar att HUR mycket man an fyller dessa tom rum sa kommer det alltid att vara tomma. Vart jag ska och Vad jag ska gora far framtiden bevisa. Ingen ide att hetsa det ar inte bra for hjartat. Sa jag gor pappa brukar saga till mig, sov pa saken!
Godnatt



Hello Texas!!

CALM DOWN

Jag har sovit daligt de senaste dagarna, mycket stress på sista tiden har gjort mig orolig, men efter denna resan ska jag fa vila, eller inte vila men jag ska forsoka att mer ro i sjalen. Fa mer klara riktningar. Sa jag i framtiden kan sitta pa en Yacht nagonstans och rakna pengar. För sommaren är verkligen på intag och det ar lika med min hemgang. Men forst ska jag till New York, Kara New York! Det ar bara 25 dagar kvar nu! Tiden gar fort nu, nastan for fort. Bra eller Daligt, Jag vet inte!



Ta mig tillbaka till detta liv..

This is me my new me

ok, nar jag mar daligt andrar jag stil. Look at my new hair!


VAD TYCKS?!


Banquet

"You gonna look your best" Var coachens ord fran varat team meeting!! Sa det var bara att fixa sig och gora det bra! Det var en trevlig tillstallning med trevliga och snygga manniskor.  
Det kanns sa kul att vart lag har verkligen blivit ett sant bra team. Det gar javligt bra och pa bilderna far ni se folk fram mitt team, basta teamet, basta satsningen nagonsin!!  


Jag hade pa mig klanning fran Ross, skor fran Scorett och mina orhangen kommer fran Alex diamant foretag i Miami!!Inte ute pa marknaden an men jag har dom..! Skitfina!
 






















Amarillo

Jag hade otroligt skon och mysig dag igar. Med lite somn satte vi oss i bilen mot Amarillo for att aka pa Kalas! Ett riktigt Amerikanskt Kalas! Det blev lite shopping i deras mal innan vi anlande. Vi forsokte halla i pengarna men det ar sa sjukt jalva svart. Langtar tills New York! Da ska jag verkligen KONSUMERA !!
Kalaset var mycket trevligt, god mat, god tarta, jag menar vad ar ett kalas utan tarta?! Och sen hade det en pinjata ocksa, forsta gangen man fick uppleva de ocksa och Lisa gjorde barnen ledssna genom att sla sonder den!! Haha! Han hade en san sjukt fin familj med sa mycket varme och karlek! Fyfan va bra Anthony tjej kommer att fa det! Efter Kalaset akte vi och overaskade Shayla, vilket blev mycket lyckat.  Gud vad jag hade saknat den tjejen! Sa det blev lite beachvollyboll innan hemgang! Nu ska jag sova, ar helt slut, natti natti mina alsklingar!!!













OKLAHOMA

Ja vi akte till Oklahoma over helgen! Vi fick inte se sa mycket mest Oklahoma Univeristy. Men det ar ju inte sa daligt det heller! Tavling hela lordagen sen hemfard. Jag sprang inte min distans, sprang 800m! Roligt, eh inte sa varst! Men det gick bra! Sa Yeaaaaah! Solen skiner varje dag den gor mig lycklig och paminner mig om varfor jag flyttade hit! 

HAR KOMMER LITE BILDER PUSS!

 





















back in texas

again

tavlingen

......

Bailer Dallas










Track Meet In Lubbock Town

Vi akte till Lubbock for en tavling och min sasongs debut! Gick bra 3a och kvalificerade till Nationals, i slutet pa maj! BAM! Kandes bra men var lite forsiktig kanske nasta gang blir det att go out harder and go out and get it fran anda fran borjan!Det ska bli sa roligt ! ja sahar kul har jag det? Vad gor ni? Nu ar det bums i sang!


LOVE PAULINA











GLAD PASK FOR FAN

 

Hemma i Levelland Texas Igen! Och Pask ar det, vet egentligen inte riktigt varfor vi firar skiten, Jesus Fodelse var det va, eller sa var det doden. Men det spelar ingen roll varfor man firar enligt mig men det ska firas. Men alla Amerikanare verkar ju inte bry sig, ingen paskmat, ingen paskmust och inget paskgodis. Vafan ar det har, skanal!
Men det ar ju tur att man har en san fin familj som inte glommer, i min postbox lag det ett litet paskagg.
Jag har en valdigt liten familj men en valdigt fin sadan!
Det har gjorde min dag, men fran mig till er alla dar ute GLAD PASK!


sunday funday

,,

FUCKING GREAT MOJITOS

Har sitter vi och pimplar mojitos en efter en. Jag som inte var sugen, men fan som tjejen pa bilden sa " the best mojitos in town"...
Ikvall ar det fest!


utgang och spansk resturang

..

Guess What...

Nu sticker jag till Houston! My lovely friend Alex kopte en biljett och bad mig komma och festa med honom, sa jag tankte varfor inte..
Bedtime, flyget gar 7.30 imorgon, oj oj oj va tidigt.



Here are we! Snygga va? Star-Look!!


mal med rob

..

jarryd 20..

jdjdj

Back in Texas

Ja da ar man hemma igen

My Last Day Here ..

Ja, Nu var det min sista dag har i Florida. Det kanns trakigt men allting har ju sitt slut. Jag har haft otroligt fina och roliga veckor har!



Hangde Lite i Basket Hallen med denna skona kille fran LA! 


  


LOVELY SUNDAY

Fyfan vilken nice dag sondag jag har haft. Borjade pa beachen, foljdes upp av en lang loparunda i tropisk skog darefter blev vi utbjudna pa sushi. Nu ska vi halsa pa lite nyfunna vanner. Trevligare an sa har blir det ju inte. Puss och Hej


tavling och utgang

905

MIAMI

Miami... Vi akte till Miami for fyra dagar! Miami maste vara varldens basta stad, jag blev kar i staden.
Typ 28 grader varmt, min andra halva Samia med mig, och massa coola manniskor! Detta var fan livet! Det kunde inte bli battre.
Det var Party, 24 hour party, partypeople, Fouten Blue, South each, Sea Cafe, Mashion, Grym Shopping!
I Love my Life..... and I Love Miami











FIRE BOYS

Ikvall var vi Red Carpet girls for FireBoy!




Beach Party

yeah


after party

BMT's afterparty


BMT

Ja da har man traffat Omarion, Lil Romeo och spelat in lite reklam.


Yesterday




Black Entertainment





Nu ar vi fardig fixade, Nu ska det Festas! Black Entertainment har fest och det kommer att vara full proppat med folk och folk ar oroliga for att inte komma in. But we arent! For vi ar VIP ikvall, on the stage. Det ar dar vi hor hemma! Hoppas ni far en trevlig fredags kvall. Puss




Shopping-For-Sucess



Godmorgon, vi tog en svang till The Mal for shopping och Samia fick sina tanaglar fixade!


Och alla som inte har spanat i Victoria Secerts Bad Kollektion, gor det nu. Eller foresten gor det inte ni kommer fa hal i planboken!


The blind side

Ikvall var det tankt att vi skulle ga pa "Girls Goes Wild" men vi var ju helt javla slut efter igar.. Sa ikvall blev det middag pa ChickenPalace och bio, The blind Side, mycket bra film om ni inte sett den SE DEN NU!
Nu ska vi prata tills vi somnar ! Godnatt !


PARTY TIME AT RAZZELS

Vilken kvall, vilken sjuk javla kvall. Jag och min tjej vi vet hur det ska festas.
Vi ar den perfekta combon! I LOVE US!














Linne: H.I.P

Shorts: Walmart
 
Vaska :Primark

Skor Forever21



I'm in Florida

Ja nu man sovit en natt har, mitt plan var forsenat flera timmar, varfor ska det alltid krangla nar jag ska aka? Men det kanske bara var bra for da hann Samia med att aka till Ikea ocksa och da hade hon med sig massa svenska godsaker till mig! Sa javla snall! Det ar skont att hanga med gamla vanner, det kanns mer akta och det ar viktigt for mig. Visst ar det roligt med nya vanner men dom gamla kommer alltid att vara GOLD!
Ser fram emot 2 weeks of fun! Nu ar det dags for fest! Puss



SPRINGBREAK

Antligen lite semster, fyfan va skont!! Nu drar jag till Florida i 2 veckor till min alskling! Puss




Slumdog millionaire

Fredagskvall. Nu blir det film Slumdog Millionaire med svensk text. Skont att bara ta det lungt.  Ha en trevlig kvall! LOVE PAULINA


Happy Birthday Lisa

Idag fyller min kara room mate ar, och eftersom jag inte kan gora sa mycket sa tankte jag, vi anordnar ett supriseparty, sjukt kul var det.. Och Lisa har tjatat om tarta i en madnad sa jag tankte att hon ska fa en riktigt javla fin tarta och det fick hon och gott smakade sen ocksa! Trots mina smartor sa akte vi pa fest och sen vidare och at buffalo wings mitt i natten. Nu behover jag sova hela helgen for att aterhamta mig, ska bli sa skooont!












Caroline is twenty

Min kara van fyller ar idag. Jag hann knappt att gratta henne for allt som hant mig, vilken javla van man ar va. Jag onskar att jag var med henne just nu, jag hade forsokt ringa henne och hon hade forsokt ringa mig ingen hade lyckats, jag tror att vi tva behover varandra just nu...

Langtar tills jag far traffa min skrutta, hon ar en san underbar manniska som gor en glad och varm i hela kroppen! Och saknar dig sa att det gor ont i hjartat fan, men grattis och glom aldrig hur mycket jag alskar dig.


Be strong

Ja det har var ju verkligen ingen bra start pa mars, det kan man val lungt saga.

Jag behover fa tag i min kara far som ligger och har det skont pa beachen i Thailand men sen kom jag pa att det kanske inte ar nodvandigt att oroa honom, jag oroar ju inte honom i onodan precis men jag vill inte forstora hans semster som han har sett fram emot sa mycket...

Men det man inte dor av blir man ju bara starkare av sags det..

Just nu gor min mage gor jatteont och har svullnat upp som bara den.. aj aj aj


Surgery

Jag foll ratt hart igar. Pa nagot satt hade jag tillatit mig själv att hoppas att det faktiskt kanske var slut nu och att jag så småningom skulle få må bra och så strular det sig total kaos. Jag behövde falla, jag behövde få vara besviken och frustrerad pa mig sjalv. Jag behovde lara mig en laxa.

Igar var jag elit idrottaren som sprang 300 ringar med hackar idag kan jag inte ens ga 10 meter. Jag vaknade upp jag vaknade upp  i ny verklighet.

Jag ar nu nyopererad, jag andas och lever och befinner mig pa sjukhuset i sakerhet. Ni kan vara lugna. Jag kommer att bli frisk det kommer bara att ta ett tag.

Ibland behöver man falla för att landa och sedan kravla sig upp och komma vidare. Men jag fortsattar att undra varfor just jag?

Tack till alla er som funnit dar som stod!


Bubbel Bath

Mitt i natten sa bestammde Jag och Lisa oss for att bada sa vi akte till Walmart och kopte bubblor och badsnacks sa lag vi och plaskade och snackade in mot natten. Mysigt!


Whats Wrong With me

Stackars stackars svenska blonda lilla flicka... Jag ar sjuk och det ar inge kul att vara sjuk och det varsta ar att jag inte ens vet vad jag ar for sjuk..Lisa sager sickness in the pussy, jag vet inte jag far val hoppas pa det basta imorgon kommer provsvaren!!!


Dont Judge

We often judge people by the way they dress and look. We get a certain feeling about what a person is like just by looking at him. But we should never judge a person by the way he looks. Some people who have mean-looking faces are really very kind. You may not like them because they look mean. But when you get to know them, you find you were wrong.

Other people may look very poor but be very rich. Many rich people like to dress up in old clothes so no one will know they have a lot of money. They like to think they are just like everyone else.


HAPPY VALANTINES!

Ja da var det dags i ar igen.. Och alla som sager att det ar overskattat och all that shit kan bara vara tysta. For hur fint ar det inte med karlek och att det finns en dag som ar till for karlek ar en javligt smart ide. En mycket bra ide tycker iallafall jag men efter ett gang nej-tackade till dejter sa bestamde jag mig for att Shayla fick bli min Valantine detta ar, vilket var bra for det ar verkligen en person som jag alskar. Det blev hjart pannkakor och mys hela dagen tills det var dags for mig att aka hem till kara Levelland! Men dagens riktiga karlek fick bara bli genom ett telefon samtal till den som betyder natt, vilket gick bra det med.

 People that are meant to be together, always find their way at the end!


Saturday

Efter en lang natt i bil och stopp pa party vaknade jag upp brevid min prinssessa. Det var skont att traffa med henne och prata om vara handelserika liv med alla smaskiga detaljer hehe=) Iaf sa akte vi till malet dar det blev shopping eller inte sa mycket shopping for min del endast en BH. Ni vet det finns dom dagar nar man vill ha allt och de dagar man kan och vill shoppa sa hittar man inte ett javla skit. Tva killar kom fram och gav oss rosor ocksa, gulligt men fula var dom. Och sen sa agerade Shayla hemmafru och lagade middag at oss, och belive it or not men smakade helt okey. Och sen blev det party al night long eller al morning long ocksa for den delen, men sant gillar jag nar man har sa kul att man aldrig vill ta slut for det ar ju det som ar det viktigaste for mig i mitt liv " att ha kul" PUSS


Star-Sister

Hela helgen ska jag tillbringa med min alskade star sister Shayla som har flyttat alldeles for langt ifran mig. Jag har verkligen saknat henne sa himla mycket. Hon ar lika galen som jag ar sa den har helgen kommer nog bli mycket spannande och handelserik. Snart ar hon har, sa jag ska borja packa min vaska for en lang bilfard mot Amarillo, here we go, two crazy bitches in Amarillo, watch out=)


What is Beauty

De som pastar att skonhet kommer inifran vet inte vad de snackar om. Visst din personlighet ar allra viktigast men lets face it du kommer betydligt langre om du ar smal och snygg och begavad an tjock ful och begavad. Manga manniskor bryr sig inte hur de ser ut och det ar ju toppen for dem men andra ar precis som jag och de lider standigt med sina sjuka tankar och alla javla dessa bantningsforsok..


Meet The Texans

MEET THE TEXANS, ja idag fick folket mota oss! Vi blev pressenterade i basket hallen och detta var andra gangen jag gjorde det, forra gangen satsade jag med klanning och high heels men denna gang blev det inte sa och ska jag beratta varfor jo, jag kopte ett par SKITSNYGGA klackar pa forever21 och vad hander jo de ar olika stolekar och jag provade bara en sko smart som jag ar. Men jag far val ratt stolek en vacker dag sa det ar val lungt. Men pressentationen gick bra jag var inte alls lika nervos denna gang som forra gangen kanske for att jag stod sa stadigt pa mina sneekers, men no matter what heels ar anda the shit, man far ju sa sexiga ben! =)






It's Super Bowl Time

The day of superbowl va har och de va en javligt stor grej for the american people har borta! Middag och fest i bakery center och saklart den dar matchen.. Jag forstar ju inte reglerna sa det ar ju inte sa jatte intressant men det blir ju lite mer intressant nar den sexiga Reggie Bush ar med, synd att han ar upptagen annars hade jag varit dar, hehe =)


Indoor Track Meet

Tavlingsdags i Texas Tech! Det blev langdhopp, 60m Hack, 400m och 4x400m staffet, sista strackan! En heldag i hallen men vilket ocksa var mycket mycket roligt! Och snart borjar ocksa utomhus sasongen, CANT WAIT!! Nu ska jag sova aven fast mina ben varker men det var det val vart, i guess! =)




Tomorrow is a new day



Jag ligger i min sang och ater popcorn och kollar pa bantningspiller. Later som en javligt bra deal tycker jag!! Imorgon kor vi igen, pa riktigt.....


third of february

Hej hopp din stora feta negersnopp! Idag har det regnat hela javla dagen, och visst jag alskar regn sa lange man slipper att ga ut, men vilket jag maste!!! Men jag hoppas anda pa regn imorgon ocksa, for regn kan betyda ingen skola och ingen skola betyder sova ut och att jag kan farga mitt har. so please lord let it rain. Sen sa har jag en liten kluring ocksa jag soker efter ett objekt

Nagon tillverkar den och saljer den.

Men den som koper den, kan inte andvanda den sjalv.

Och den som andvander den, vet inte att den andvander den.  

VAD FAN E GREJEN I LOOKING FOR??

hmmmm tanka tanka den som svarar ratt vinner en lyxig kryssing till maldiverna med fantastiska MIG! hehe godnatt


Im not old but i feels like

Fyfan vad jag ar trott...Om jag ar sahar trott nu, hur kommer jag da kanna nar jag ar 50?? Jag kommer fan rulla ut ur sangen pa mornarna. Nar jag var liten kallade min tranare mig for duracell, ni vet duracell batterier, han kallade mig det for att jag aldrig tog slut jag orkade hur mycket som helst.

Och vad jag kommer ihag sa gjorde jag inget speciellt, jag bara orkade kanske for att man inte tankte sa mycket och bara korde, sa javla enkelt men anda sa javla svart.Imorgon ar det en Ny dag-nya tag! GODNATT


Monday

Most people say that you can believe something if you see it with your own eyes. We don't always believe what other people see. If we see it ourselves, then we know it is true. But you can't always believe what you see. Sometimes our feelings make us see what we want to see. Many times two people can watch the same baseball game. But one will say a person was out, and the other one will say he was safe. They both saw the same game, but each person is for a different team. So, because they each want a different team to win, they see the things the way their feelings want to see them..


Soulmate

 Idag kom jag att tanka pa vad en gammal killkompis till mig som jag traffade under mitt break hemma i Sverige. Jag undrade vart han brud hade tagit vagen? Han svarade att han inte pallade langre for att de aldrig brakade. hmmm och jag har haft en langt javla brak med en fantastisk van och vi brakar alltid jag vet inte riktigt varfor jag tror att det ar for att vi ar sa lika hon ar min sjalsfrande. Min avbild, vet allt om mig och forstar mig battre an nan annan men ser ocksa mina fel och brister.det ar fantastiskt att ha en sjalsfrande men ibland ocksa jobbigt, alldelles for jobbigt..

I manga fall brukar jag glomma, slappa taget och ga vidare men i detta fall kunde jag det bara inte, for att  I FUCKING LOVE HER.

Tack och godnatt


Save-a-Life

Jag var pa bio idag och sag "How to save a life" fyfan va bra den var. Den fick mig att TANKA och TANKA jag borjade tanka sa mycket att jag borjade kanna mig elak och fast det vet jag ju att jag inte ar, vilken tur va, sa nu kan jag sova gott, och fyfan va skont det ska bli for att imorgon kan jag sova ut, jippi=) sov gott och drom sott


I'm Back

Allt har ett slut och alla slut ar en borjan pa nagot nytt! Jag ska ta vara pa tiden har nu for att jag ens har fatt chansen. I am a lucky woman!!!! Ha en underbar dag mina vänner!!! Njut av varje sekund,för det ska jag göra…Puss


RSS 2.0