FRIHET

Ingen kan äga dina tankar

Ingen kan styra ditt liv



DET ÄR DAGS ATT TÄNKA EFTER!

Jag vet inte om jag vill vinna dig. Jag vet inte om jag vill va med dig. Jag vet inte om jag vill bli av med dig. Jag vet inte om jag vill skada dig.

Vad hände? Vi skrattade nyss.
Jag kanske hoppades på något som aldrig skulle bli av.
Jag har aldrig lyssnat när du lovat och aldrig ställt några krav.

Jag sitter här och undrar, varför gjorde du såhär mot mig?

VGY





Igår var jag och festade med min gamla skola. Och det kändes som om det var en vecka man sågs sist. Allt var sig likt. Samma människor var där, människorna var klädda lika dant, betedde sig lika dant och den stora frågan var från dessa människor HUR MÅR DU? HUR HAR DU HAFT DET?
Jag var främlingen som kommit tillbaka, det var de som kände skilldnaden och inte jag.
Ibland önskar jag att det var som förrut, men jag vet av gamla erfarenheter att om man gör om saker igen blir det aldrig lika bra som förut. Och att med vissa människor är det meningen att man inte ska vara vän med hela livet, så är det bara. Därför är det tillexempel ingen mening att hänga med sina ex.
Idag önskade jag inte att det var som förrut, inte för att jag tröttnat utan för att jag vet det var inte ödet och att vi inte ska kämpa för att plåstra relationer, det är bara waste of time. Lägg ner tid på att njuta av det du har här och nu! Nu ska jag sova! Godnatt

VÄRMDÖ SLUTSKIVA



ja eftersom jag bojkottade min egna skolas skiva så drar jag dit i år istället. Bättre sent än aldrig som man brukar säga..nu ska jag ha kul. vi får hoppas att alla känner igen mig, eller har jag kanske blivit för snygg eller desto värre för ful hehe

RSS 2.0