GO GIRL



Jag fick nyss denna fina avskedspressent av min älskling Ellen. Tack så jättemycket.
Hon är en bra tjej hon den där tjejen ibland brukar jag tänka att jag vill vara som henne för att hon är så bra på alla sätt men det är väl tur att jag inte är det för annars vore jag ju inte jag? Och jag är ju också jättebra, eller?
Men det jag ville säga med det är att hon är en jättefin människa som jag glad att jag har i mitt liv. kärlek. tack

PACKING



Nu packas det och städas för fullt! Men min väska är typ tom? yes belive it or not men nu jävlar ska det shoppas utan att få 3000 kronor i övervikt som jag fick förra gången...

PAULINA IN THE STATES

Again! Det känns faktiskt ganska ok att komma ifrån detta pissväder men jag kommer sakna alla nära och kära såklart. Men ni får inte glömma att följa mig just HÄR för det kommer bli mycket spännande, jag lovar. På torsdag lyfter jag, USA HERE I COME!



FRIENDS FOREVER

Söndag är en riktigt skön dag jag har hunnit med massa med bra saker idag. Kvällen avslutades med födelsedags middag hos Titti som fyllde 20 år. Hon är min äldsta vän, vi har varit vänner så länge jag kan komma ihåg. Vi är inte så lika egentligen har vi inget gemensamt men ändå ser jag henne som en av mina närmaste vänner. Om någonting händer då ringer man henne för hon finns alltid där och förstår, sen på toppen av allt detta så har vi ju så jävla roligt, vi bara skrattar och skrattar ibland vet vi inte ens varför men vi bara skrattar, och hur skönt är inte det lixom. Det är konstigt det där med vänner dom kommer och går och vissa är man ledssen att man tappat kontakten med och vissa önskar man att man aldrig träffat och en del finns kvar där för evigt. Hon är en såndär vän, vänner sen barnsben vänner föralltid.
Snart sängen men först ett kvällsamtal. sov gott alla fina där ute.


SATURDAY







Ja dagen började med att jag och min fina vän Isabel åkte ner och tränade vilket slutade mest med dans men det är ju bra eftersom att jag är sjuk och egentligen inte får träna! Sen blev det shopping och inflyttningsfest hos vår tränare. Han är en bra kille han.
Nu blir det sängen och ladda för imorgon för då är det mycket som ska göras.
Sov gott och dröm fina drömmar. puss

här kommer en film när vi dansar hehehe



LOVE GOT THE STRENGHT THAT YOU NEED TO DO ANYTHING

Hemma igen i ett tomt hem men jag klagar inte. Har tillbringat några dagar med en mycket fin person, det känns bra nu för en gång skull, mycket bra måste jag säga. Jag är så lycklig just nu! Ni vet när man sitter och tänker lite för sig själv, och plötsligt inser att man är en mycket lycklig människa! jag är en väldigt glad flicka idag!
Ibland går verkligen allt på räls och ibland går allt emot än, men ídag är det en fin dag så jag ska ta vara på den.
Hoppas att ni också gör det. Ha en fin fredagskväll.



black and white white and black


NU STICKER JAG ..

till någon som jag tycker om väldigt väldigt mycket...






LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE
Paulina


MY REAL ME



jag tittar mig omkring och ser att mitt rum är jätte stökigt, jag får panik och städar men jag gör det bara på ytan. Alltså inte inne i skåpen och garderoben bara utanpå. Så tror jag att jag själv också, jag är väldigt mån om mitt yttre men hur ser det egentligen ut där inne?
det känns ibland som om jag skulle öppna lite så skulle allt bara välla över...

DINNER BY EAST

East hade ordnat en tacomiddag för oss för hon åker till Thailand nu och jag åker på annat håll. Känns faktiskt inte så konstigt att lämna varandra för vi är ju typ vana nu. Och jag hoppas att hon kommer och hälsar på mig i vinter eller hoppas det är ju ett måste. Hörde du det East? Ett MÅSTE!





nu kanske ni blir förvirrade men detta är inte East utan min mitt hjärta Ellen. Dom är inte så lika eller det beror på hur man ser det.

Kvällen avslutades med valvaka och dom blåa fick majoritet i 4 år till. Gud så bra nu sover man gott i natt också.



ITS SLEEPING TIME





här kommer lite bilder från i morse. jag åkte och tränade men är sjuk, hallå jag har inte tid för att vara sjuk nu. har massa stora planer på g men mer säger jag inte hehe nu är det sängen.
Sweet dreams puss

MY LITTLE PRINCESS



Det här är min lilla prinssesa min lilla syster. Kolla så söt hon är hehe. Vi bråkar väldigt mycket men jag vet att jag kommer göra allt för henne vad som händer.

a sister is a special kind of friend

mycket kärlek.

GODMORGON

Nu är jag vaken, jag kan visst sova hur länge som helst nu för tiden. Skönt! Har powerwalkat med min älskade kompis East. Ska ringa några samtal och ikväll blir det träning. Nu ska jag ta tag i dagen.

Love from me puss puss

IM BACK



jag har inte bloggat så mycket under sommaren för jag har haft andra saker för mig, massa viktiga saker för mig säger vi. Men nu är jag blogg sugen igen så då kör vi igen. Och jag ser att folk fortfarande läser min blogg även fast jag inte bloggat?
hm är jag så intressant? tydligen.
nu ska jag sova godnatt alla


Soweto

Många lördagar denna sommar har jag jobbat på soweto i kassan inne i stan. En afrikansk klubb och jag älskar ju afrikaner så det har varit hur bra som helst! puss puss






Sandhamn

Jag och min älskade kompis East drog till Sandhamn över helgen. Vi åkte med Jennifers mammas boys båt. Riktigt nice helg med bra väder jävligt bra fest och mycket stek(are).
Blev lite kär i stället och ville skaffa mig ett litet hus där, måste dit nästa sommar igen. Där är det äkta svensk sommar stämning när den är som bäst!










working hard

Idag har vi sprungit upp och ner i alby backen här i Tyresö! Länge sen jag var så trött men det är skönt att vara trött då känner man att man har gjort något vettigt med dagen!
Nu blir det fika hos min älskade Emelie. Love



jag och min älskade vän



här är min bästa lillebror han är en riktig champion!!!!!!!!!!!!

drinks and lovely friendship

is the best cure for broken hearts ...






RSS 2.0