grattis mig

Om en timma fyller jag 19 om jag anda kunde stannat pa 15 fy fan vad jag ar gammal. Men det gar bra nu jag ar fan snyggare an jag var nar jag var 15 och nu ar jag kvinna och inte vilken kvinna som helst, ja dar holl jag ett litet pepptal till mig sjalv sa har i natten det funkar allt, prova sjalva. sov gott

mitt plan lyfter om 9 timmar...

Ja nu ar jag helt uppe i varv jag tror inte att det ar sant men om mindre an 24 timmar sa kommer jag traffa min syster och basta van Fatima och se Utah och Salt Lake City. Jag behover komma bort och kanna mig lite hemma och bara vara Paulina. Ska bli sa javla kul och som graddet pa mosen sa ar det ju min fodelsedag pa torsdag, cant wait. Och just nu befinner jag mig i en lagenhet i Lubbock i vantan pa flyget imorgon. Shayla sa att hon inte ville aka sa tidigt men i sjalva verket sa ville hon nog bara festa hehe, sa lite mandags fest blev det men jag var som dom sager har en "party pooper".
Fran Texas till Las Vegas till Salt Lake City till Fatimas armar. Tror ingen kommer va lyckligare an vad jag kommer vara imorgon. Sov gott alla dar hemma aven fast ni sakert redan vaknat och pa borjat eran tisdag.
karlek fran mig till er puss

en dag kvar..

Jadå var det måndag igen men inte deppar vi för det för att imorgon flyger jag till UTAH och min kära vän Fatima och ska vara där i 6 dagar under thanksgiving break!!! Jag är så jävla uppe i varv är de är de inte sjukt intressant när man är så nära semestern så blir man helt ding dong i skallen. Jag vill bara sätta mig på det där planet nu. jag kan knappt tänka, GRRRRR jag vill åka NU!!!




Godnatt bloggen

Nu har jag färdig för idag, jag hemma och ska gå och lägga mig, Imorgon har jag prov så jag ska gå upp klockan 07.00. Gud jag älskar att gå upp tidigt! NOT... Nu ska sova på världens finaste kudde! Puhuuu…Vi ses klockan 07.00, oj…oj vad tidigt! Helgen är absolut över.....




lördag

Ja då var det lördag. Jag har tvättat, städat och tränat och efter det så gick vi till basket hallen och kollade på våra killar som hade hemma match och det är verkligen sexiga, i love what i see så jag satt där och dregglade ett litet tag haha..


1 mådnad kvar..



sen är jag hemma igen..

godmorgon

Ja då vaknar man upp så är det plötsligt tisdag det är sjukt va tiden går fort här borta, det är nog för att jag trivs så bra!
Igår så klippte jag mitt hår och fixade mina naglar som har blivit skitlånga och det gillar vi!
Nu är plugg en timme sen lunch! Puss




ja våra cheerleaders är ju inget att hänga i julgranen...


 

proffset Lisa har talat

FYNDA



jag gjorde några riktiga fynd idag men kan inte säga vad allt kostade för då skulle ni nog svimma haha

monday

Och idag är jag så jävla glad. Sådär himlastormande glad som att lyckan rinner igenom min kropp i ett rasande tempo, det är skönt. Vår coach gav oss 1 vecka off för att förbereda oss till track säsongen för att vi har kört jävligt tufft och det säger mina knän också. Men ni som känner mig vet att jag bara in kan vila så jag och Lisa gymmade i en timme och simmade i en halvtimme, mycket skönt. Tror att jag behöver gymma lite med tanke på att Edmund sa att jag har "tunnat bort" efter all löpning, så jag tänkte nu kör jag igen..




nationals

WOHO, har inte smält allt än men vi kom 3:a i nationals!! Så jävla kul, här kommer bilder för att minnas!!










hemma i texas

okej så nu är jag hemma i varma texas igen och jag tror att jag aldrig har varit så här jävla trött. Jag hade bästa helgen, allt var perfekt!! Men imorgon är det skola igen, back to reality ..


i wish i could take yall to me

Det har varit dåligt på kärleksbrevs fronten men några små brev har jag fått som gjort mig glad. Här är iallafall min adress för er som undrat:

Paulina Engfors
Southplain Collage
1401 College Avenue
Gillespie 15A
Levelland TX 79336

Och här är mitt amerikanska nummer

806-928-32-44

och glöm inte att slå de amerikanska riktnummret innan jag tror att det är 001 men INTE säker så kolla upp. Och skicka sms går inte heller de får man göra till min svenska mobil

0737544394

Nu är det mindre än 5 veckor tills jag kommer hem kan inte vänta tills jag får krama er. Puss













the crosscountry seson is over..



saa det blev middag och bad nu ar det dags for fest:)

number three in nationals

Jag ar sa glad vi kom 3a i nationals det var over 300 lopare en javligt maffig upplevelse och vi kom 3:a av alla de dar lagen, och alla sprang skitbra!!
Vi var tippade 17 onde eller natt sa chockar vi alla. Vara killar som skulle vinna kom 4:a. haha lite kul att vi slog dom med tanke pa att cochen inte forst skull skicka oss. right up in your face coach Beene :)

godmorgon



Vi sov som prinssessor hela natten lang, sa javla skont


antligen framme

sadar nu ar jag antligen framme i staten jag varken kan utala eller stava (illenoies). Hotellet heter Paradise och jag forstar varfor det fick de namnet for det ar verkligen paradiset, Lisa har tom med gjort kaffe pa rummet och mat finns tom tillgangligt pa rummet och sangarna ska vi nog inte prata om, jag kan bara saga att jag kommer sova gott ikvall.
Pa varat team mote sa var coachen klar med sina regler:
*inga killar pa rummet- inte ens pa dagarna inte ens en fot pa rummet.
Det roliga med det ar ju att i vart lag finns det fler lesbiska och bisexuella an stragihta och tjejerna far vara pa tjejernas rum, ja man slutar aldrig forvanas
*Vi far inte lamna hotellet utan att smsa coachen vart vi ska och med vem.
Jag trodde vi akte pa tavlingsresa och inte fangelseresa haha
* Vi far inte besoka casino rummet, for vi kan fa gaser i vara lungor.
finns fan folk i laget som roker, som att ga in dar i 30 minuter vore varre haha ..

Nu tycker ni sakert att mina tranare ar dumma i huvudet, och ja det ar dom men som de sa det finns ingenting battre an att vinna vilket ar sant men man behover ju inte overdriva?!haha
Vi far se hur det blir med reglerna och kvallen, jag ar rastlos och taggad och de andra ligger i sangen och tycker filmen det kollar pa ar jattespannande, med andra ord som vanligt da ..



Illinois

Imorgon blir det att gå upp kl 05.50 för att åka till delstaten Illinois för att springa min största och sista tävling, nationals. En mellanlandning blir det och hem kommer vi på söndag. Önska mig alla lycka till så ska jag göra mitt bästa. Och kärlek till alla er där hemma, jag tänker på er. puss


natcho night



igår blev vi hembjudna på natcho night vilket var mycket trevligt men maten var väl sådär halvbra. Sen avslutades kvällen för mig och Lisa med Ensam mamma söker finalen, lika bra som vanligt. Och jag vill att pappa ska dejta Madde  i programmet och nu var det ju så att hon inte valde nån, så det är bara att köra bara farsan haha. sov gott

San Antonio

jadå är man hemma igen då... Var det San Tropez vi åkte till? nej sakta i backarna nu även fast det kanske kändes som ibland hehe. San Antonio blev det vilket blev över förväntan. Allt börjar med att vi kommer till ett hotell som är skitfränt och vi får god hemlagad mat och thank god för sängarna, som ni förstår så är inte sängen i mitt rum så jätteskön! Sen så blev det titta lite på stan, njuta av pool och väder och åka till tävling där jag träffar Edmund, vilket var så jävla kul för han var inte beredd på det och inte jag heller efter att ha kollat klart på tävlingen och flamsat med han ett tag blev det mexicansk mat och hemfärd mot Crystals hus och jag har inte sett så många mtv mansions i hela mitt liv och allt ja tänkte var" sådär ska jag bo när jag blir vuxen" Hon berättade att husen kostade ungefär 7 miljoner, såååå min rika, sexiga man, vart finns du? Än så länge har jag ju bara hittat fattiga killar, tyvärr! Kärleken övervinner allt? Sen blev det sajtsing i  och sushi innan vi bestämde oss för utgång och tjejerna ville dra på gayklubb och ja tänkte varför inte? Och det var ett smart drag fy fan jag dansade som en jävla galning hela natten.
Nästa dag vaknade vi upp gick till kyrkan och åt världens godaste mackor med turkey och sås sen shopping och jag gjorde några jävligt bra fynd, billiga märkesgrejer, fett bra. Sen blev det en lång hemfärd där jag och Lisa blev stoppade för vi är immegrats och hade glömt våra visan vilket inte va så smart av oss " but they are teenagers" som Crystals mamma sa, så vi skyller på det.
Denna trip var jävligt nice och jag önskade att den skulle varat lite längre, bara lite...........

våra galet sköna sängar, tummen upp!


jag gör någon konstig pose, som vanligt


jag och edmund, sweden beautys !!



någon som vill ta ett dopp? ser det inte lite lockande ut



på gayklubb och oj va mina bröst ser stora ut...



varsegod tjejer här har ni lite hud........



och här har vi våra ragg för kvällen, vad tycker ni??



sushi time sådär lagom laddade



fyfan va gott de va...



Lisa hittade många ragg denna helg, killar, tjejer och som ni ser här en riktig stekare..



och lite kultur hans med också med..



jag hann med att bli slagen också, din ni..



god bless america. tack för mig San Antonio. Det var nice to meet you kisses and love!!


home sweet home

Hemma efter en jävligt roliga resa till San Antonio!
i tell more about later :D


det är när man får sånt här..



man känner hur mycket man älskar sina vänner! Verkligen en glimt i vardagen! Tack fina HJ!!

meet the texans

igår va de tillställning här, alla var uppklädda för det var "Meet the Texas" och jag hade värsta klädpaniken, jag kunde inte hitta något. Hade liten modevisning i våran hallway men allt de kunde säga var "paulina thats too short". Så jag fick ta en gammal klänning eller inte gammal gammal men en klänning från Sverige och det funkade.
Iallafall allt hölls i basket arenan, glassigt värre va.. Middagen var okej inte värsta lyxig sen så spelade vårt killbasket lag match och de vann, i halvtid så fick vi i crosscountry laget gå fram och pressentera oss mitt därute och jag trodde ja skulle svimma "Paulina from Sweden" but i made it, bra va?!










Jag och Kadian..



Sitter just nu i skolan och hon pratar om sin nya kärlek. Och jag kom på att jag älskar att vara kär, eller bara tanken på att vara det. Det värsta jag vet är att inte känna att vara avtrubbad. Jag vill vara olycklig, eller bubblande glad, thats so me.

monday love

Godmorgon! Hoppas ni mår bra! Jag är glad idag och välkommnar den nya veckan med ett smile på läpparna och jag är fylld me kärlek så fånga den..... LOVE PAULINA

sunday

Jag vaknar och slår upp ögonen, jag har sovit 6 timmar i natt och egentligen behövde jag mer, fast ändå superhärligt! Vi hade en lång kväll igår sen blev det sängen. Klarblå himmel och det är säkert 25 grader ute. Nu ska vi gå och äta brunch och sen blir det gymmet!!!
Vi ses snart! Hoppas ni har det lika varmt och skönt i Sweden! haha puss

happy halloween!!














back from New Mexico

Här har vi Kadian, Jag och Coach, Lisa och Shayla!

Vi åkte till till New Mexico till staden Rossville som är kända för sina aliens men vi åkte dit för att springa Regnials vilket är en ganska stor tävling, den näst största förutom Natiolnas, som vi bara kanske får åka på vilket är nästa helg. Mitt lag kom 2:a vilket är bra och själv kom jag 23:a vilket jag är jättenöjd med eftersom det var runt 70 med. Tror jag sprang min bästa tävling, kände mig starkare än vad jag har gjort tävlingarna innan!
Vädret var bra och det var kul, efter tävlingen så åkte hela teamet till en pizza buffe, riktigt gott!! 
Resan hem var lång men nu är vi äntligen hemma!! Ha en bra dag puss
 



Jag på upploppet



Hela mitt kära team!

RSS 2.0