LOV

Hemma i Sverige och det är ju så jävla skönt med lite semester. Vara med männiksor man älskar, kylan här hemma är inte okej, jag kan inte ha de högklackade skorna jag VILL. Men snön smälter väl en vacker dag den också.
Julafton var hur bra som helst, skidåkning med familjen sport och sen vara hos kusinerna och sedan party på källan där jag och Carro dansade som galningar.
Nu ska jag ringa ett samtal till min kärlek sen ska jag iväg och jobba, hörde ni det? jobba. Ja, ibland är man bara för duktig!
LOVE PAULINA

här får ni se lite av vad jag hunnit med under mitt lov :)


mina käraste vänner mötte uppe mig på flygplatsen med blommor, how cute=)


Här är dom mina två galningar och gud va jag saknat dom



mini julafton med dom bästa!



Pappa Tompa i spåret






Min bortskämda lillasyster fick en dator i julklapp



Jag och min bästa kusin på julafton



Jag och Namo broshan på källan



Carro vet hur man griiiiiiiiiindar



Jag och Carro och hennes ragg



Vi skulle se sura ut men Carro är ju aldrig sur så det gick väl inte.. =)



Ellen min kära har blivit brunett och det är skitsnyggt, vi var ute på äventyr. Vi har alltid roligt även när det är tråkigt så har vi roligt.



Hemma och familjen Makakla på juldagen. Mina svarta syskon på bilden, Fatima och Lomme. Kärlek!!!


Hejdå USA

Hej Sverige!

Min resa börjar nu men vi ses inte förens på lördag!



Lämna sina vänner och åka till sina andra vänner, känns som en del av min vardag nu och även att sakna. Jag saknar redan Levelland fast jag inte ens har lämnat det! :/


american brunch














tog en liten paus mitt i allt pluggade

och åkte och köpte glass det tyckte vi att vi var värda!




monday

Ja då vaknar man upp och inser att det är en ny vecka! Har gjort två kursprov och det ena rättades direkt och jag fick 100 alltså alla rätt. Hörde ni det? Har inte fått 100 en ända gång sen när det gäller så sätter man den. Fy fan va bra jag är! Nu ska jag plugga lite till, ett prov sen är jag FREE!
Då tycker jag att det är dags för lite party! Japp så får det bli!





Happy sunday

Nämen det e väl skönt vad en ny dag kan göra! Man vaknar och tänker att ens liv ändå e jävligt bra. Nu när man är så nära så känner man nästan att man inte vill hem. Lämna sin vardag och en massa vänner. Ska njuta sista tiden här nu!!  Vi ses snart igen! Puss


Hotellparty

Japp i helgen var jag på ett hotellparty! Det var kul men det var lite för mycket drama och lite för mycket vitt i min smak. Lisa tyckte att vi borde gjort en film av festen och döpt den till American Sinamonroll instället för American Pie. hehe! Jag brukar säga att amerikanare är så dramatiska och jag fick beviset denna kväll, men jag gillar det ändå. Hellre dramatiskt än tysta blyga svenskar.
















nä men titta vad jag fick på posten







Jag har en väldigt liten familj men den är också världens bästa!! Kärlek till er




happy tisdag

idag sa en vän till mig innan vår lektion idag-Du e så snygg idag! -Men jag har inget smink svarade jag, -Just därför, sa hon. Men varför är det så att vi själva aldrig tycker att vi är fina utan smink. Jag menar det e ju en jävla massa pengar jag slänger i sjön om jag egentligen är vackrare utan smink!? Sååå, Vad tycker ni smink eller naturlig! ?


Godmorgon Sverige!

Jag har varit lite trögstartad idag vill helst av allt bara gå tillbaka till min säng och sova lite.
Vädret är skitråkigt och jag måste egentligen bara plugga. Dubbla träningspass idag också. Vi hörs snart och belive it or not, vi ses snart!!



kära tomten

just nu önskar jag mig:

* Krama Pappa
*Ostmackor
* Min säng
* Kärlek
*Flyga fritt
*Två veckor fram
*Ny plånbok
*Massage

och vi får inte glömma att om 13 dagar är jag på svensk mark igen! Ha en peacefull andra advent där hemma själv ska jag krypa ner tills sängs!


"Vi har kul, vi dansar, precis som vi vill"

Lite smakprov från Utah när vi dansar och gör en som vi kallar det en "bend over"
hehe here we go


Original Video - More videos at TinyPic

varsegoda

tjejer här får ni se lite hud från Utah boys...


det är det jag gillar med U.S snygga killar överallt... BIG UP!! 


UTAH

Thanksgiving Break och jag flög till Utah och Salt Lake City till min kära vän Fatima. Att se henne var nog bästa som hände när jag såg henne blev jag så glad att jag ramlade över en tants väskor ut i gatan, bra paulina.
Veckan bestod mest av skratt så man får ont i magen, sånt är vi bra på hon och jag. Folk orkar inte att vara med oss för att vi bara skrattar, det bästa är när vi bara skrattar och inte ens vet själva varför vi skrattar.
Sen hann jag uppleva kyla för första gången på 5 mådnader och sen fick jag se en helt fantastisk natur, som jag sa " it feels like im in a movie" och det gjorde det verkligen.
Det blev även dans till dancehall hela nättena långa, friterad sushi, basketgrabbar, basket match, gigantisk american football match, träning, thanksgiving, min födelsedag, black friday och en jävla massa shopping.
Vilken jävla resa jag hade, synd att den tog slut så fort bara men som man säger tiden går fort när man har roligt, stämde väl den här gången också. Och sen så vill jag bara avsluta med en liten hälsning, Fatima jag älskar dig!
























RSS 2.0