HATE MONDAYS

Mandag=Angest.
En lektion kvar for idag sen ska jag hem och vila mig for har jatte ont i huvudet idag men vet inte riktigt varfor xoxo Paulina



FRIDAY

Antligen fredag och ikvall ska jag jobba! Hoppas alla far en bra kvall xoxo Paulina

TORSDAG

Sahar sag lila Cash ut idag!
Sa har sag jag ut idag
Armani
Min nya favorit Jacka fran Armani
Mitt nya skarp!
Idag har jag haft en stressig dag. hade matteprov som gick okej tror jag. Sen hade jag traning och sen nar jag kom hem akte jag och Jarryd och hyrde en film. Sa nu ska vi kolla pa film och ata paj, han dor verkligen for paj och jag har typ ocksa borjat gora det. hehe sov gott alla puss och kram

GOLDEN HAIR

Har inte gjort nagot med mitt har pa 3 madnader nu, MEN nu hittade jag den perfekta fargen som jag vill ha mitt har it. Look and see if you like it!

FOLLOW MY TWITTER

Hej! Min blogg ar verkligen jatte jatte trakig for jag inte har nagra bilder! Men jag ska bli battre, LOVAR! Till och med imorgon ska jag borja ta bilder.
Men ni som inte foljer min twitter: PaulinaEngfors gor det. Har nu internet i mobilen ocksa, sa jag kan uppdatera mycket.
Och sen har jag bara haft en vanlig dag, nu kollar jag pa familyguy och ska snart zooooova! Sa godnatt! xoxo Paulina



TISDAG

Ja idag har jag haft en vanligt dag gick upp och tranade och det har blivit lite kallare har idag viket ar sa skont. Speciellt nar man tranar! Sen hade jag skola sen ett litet break nar jag akte hem och lagade lax med potatis och sedan en svang till min bank. Sen skola igen och nu ar jag hemma igen med alla bocker runt om mig i sangen. Sa nu ar det val bara att satta igang........ Ha en bra kvall och hoppas ni far en battre och roligare kvall an min;) Life is hard sometimes. Kisses xoxo Paulina



och GUESS WHAT... pa nyarsafton aker jag och min familj + Jarryd till Miami och firar nyar och en svang till Orlando och disney land. hehe ska bli sa kul.

SUNDAY

Hej Godmorgon Sondag! Vaknade nyss, idag ska jag bara plugga och trana! Kanske laga nagon god middag ocksa.
Sa himla jobbigt med ny vecka imorgon, har 3 prov nasta vecka. Och ett matteprov. Jag har angest redan nu. Nu ska jag trana och sen aka till min kompis och plugga! Hittade lite sommarbilder hemma i Sverige i mobilen som kommer nu.... ha en bra dag. Puss och kram
Hemma hos Ellen pa hennes ballkong
Har ar Ellen
sunhine
Kort har VS.
Langt Har

SLUT PA VECKAN..

Lite bilder fran min mobil fran veckan. Idag har jag och Jarryd varit och atit lunch pa ett mysigt utestalle det ar dom biderna ni ser. Sen akte vi till Gallerian och fixade min dator och vi shoppade lite oxa, hittade en fin jacka och skarp pa armani... skitfina. Kan visa sen kanske. Nu ska jag ivag och jobba sa vi hors sen. Xoxo Paulina

FINALLY FRIDAY!

Hej, har uppdaterat daligt, for har varit super-super busy! Tuff skol vecka plus traningar plus har borjat jobba ocksa pa mitt nya jobb.

Jag kommer att ha pass for 3 ganger i veckan dar nu under hosten nar jag inte har nagra tavlingar, far se hur det blir till varen.
Men idag fredag, vaknade jag ganska tidigt for jag har det som rutin. Sa jag stekte pankakor till frukost sen somnade jag om. Sen akte jag och Jarryd till Downtown och shoppade lite klader pa forever21 och sen at vi middag ute pa ett jattemysigt pizza utestalle. Sen akte Jarryd pa match, och dom vann som vanligt! Och jag akte och jobbade och nu ar jag hemma igen.
This is Me 2day

xoxo Paulina

FATIMA SKA GIFTA SIG

Min karaste van ska gifta sig den 5de januari.. can't belive it. Hon ska gifta sig i Utah och jag ar helt nervos.. men det kommer bli bra och ar sa glad att hon hittat den ratta, for det fortjanar hon. Jag brukar saga att om jag var kille skulle jag gifta mig med henne hehe, for hon ar verkligen basta tjejen. Jag Alskar dig och vi ses snart!

Jag och Fatima pa hennes systers brollop!

xoxo Paulina

LUGN FREDAG

Hej! Idag ar det Fredag och det ar sa javla skont med helg. Denna vecka har varit jobbig, hard traning och massa massa plugg.

Idag betalade jag hyran och sen akte jag och fixade mina naglar, blev helt naturliga... var trott pa att ha crazy nails med massa glitter...vill ha lite mer classy nu.:) Sen akte jag och kollade pa Jarryds match och dom vann saklart!
Imorgon kvall ska jag kolla in ett jobb som gor bottleservis, pa en klubb ganska nara mitt hus, kan behovas lite extra $$$ Har en kompis som jobbar dar redan, sa ska bara dit och prata imorgon. Men det kan bara bli helger eftersom jag ar helt super-busy!
Det ar fortfarande sjukt varmt har, som en bastu det maste vara seriost minst 40 grader varmt har.
Nu ska vi ata lite brownies....jag har inte bakat dom, ar ju inte sa bra pa sant men hoppas dom blir goda ar sa sugen. hehe godnatt xoxo Paulina



Jag och min alskling just nu... Har ser ni mina nya nails ocksa, inte sa mycket JAG men jag tycker dom ar fina!

RSS 2.0